Support & FAQ

Support & FAQ

Vad är ett PerkPiece?

Vår vision är att ta bort de tråkiga plastkorten ur fickorna och ersätta dem med exklusiva metallkort i rostfritt stål. Så att de kan göra entré med stil och sätta intryck. Livet är för kort för att passa in.

Hur får ni min design på kortet?

Bifoga ditt motiv så plockar vi ut och tracear ditt objekt. Om du är kunnig och kan så bifoga gärna en png eller eps. Vi lasergraverar sedan in din design på kortet och för över din bankinformation från magnetremsan och chip.

Funkar blipp?

Nej.

Funkar kortet i bankomater?

Kortet funkar självklart i bankomat. Dock är det inget vi rekommenderar att göra då vissa bankomater inte är särskilt moderna och har bra motorer som kan mata ut lite tjockare/tyngre kort. De äldre automaterna kan även repa ditt kort. Om du har möjlighet att ta ut pengar på annat kort är det att föredra.

Kan jag ångra mig eller skicka tillbaka kortet?

Varje PerkPiece är specialtillverkat och därför är det inte möjligt att ångra sitt köp. Du får i köpprocessen en korrektur att godkänna där du kan se hur ditt kort kommer se ut. Våra nöjda kunder är många, men om du är missnöjd med utfallet kontakta oss.

Är det säkert att skicka mitt kort till er?

Vi har fått förtroendet av hundratals nöjda kunder och kan vår grej. Gå in i din bankapp och frys ditt kort så finns det ingenting att oroa sig för.

Jag älskar mitt kort men vill uppdatera design, hur gör jag?

Kontakta oss så fixar vi en riktigt bra deal så du kan fortsätta göra intryck och betala med ett PerkPiece.

Vad har ni för villkor på köp?

Säljer ni bankkort?

Nej, vi gör bara om ditt tråkiga plastkort till ett exklusivt i rostfri metall.

WELCOME TO THE PERKPIECE FAMILY.